Kuka muistaa Luciano Pavarotin? Varmasti aika moni. Entäs José Carrerasin ja Plácido Domingon? Anrea Bocellia unohtamatta! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Bocellin ehkä paras levy mielestäni on Romanza: kiekko on täynnä tuhtia ja täyteläistä miesääntä sekä muutama duetto. Vivo Per Lei on ehdottomasti eräs suosikkini. Kannattaa kuunnella!

 

Muita helmiä:

 

Luciano Pavarotti: Ave Maria

Plácido Domingo: Annie's song

 

Annie's song muuten löytyy joltakin Lasse Mårtenssonin levyltä, harmi vain etten muista nimeä. Lainasin Lassen kasetin, jossa kyseinen kappale oli soitettuna aivan ihanana pianoversiona, joskus nuorena. Juu, musiikkimakuni ei ollut ihan sitä, mitä olisi pitänyt.

 

Salaa haaveilen vielä löytäväni tuon kiekon, jossa Lasse heittää pianolla kys. kappaleen. Muistaakseni kannessa oli jokin merellinen kuva, laineita ja ehkä joku paatti. Paatista en kyllä ole varma, mutta meren aalloista olen melko varma. Jos tiedät kyseisen biisin ja Mårtenssonin levyn, niin vinkkaa minulle!

 

José Carreras: Torna Sorriento

 

Ja bonuksena vielä Il Dicolta The Time Of Our Lives Tony Braxtonin kanssa. Braxtonilla on mielestäni ertyisen kaunis ja "matta" ääni. Huh, selkäpiitä kylmää.

 

Hyviä tenori- ja biisivinkkejä otetaan vastaan.