Hostel II

 

Vaikka Hostel I ei vakuuttanut kauhullaan, oli sen idea mielenkiintoinen ja siitä olisi saanut hyvän elokuvan keskittymällä mielenkiintoiseen juoneen elokuvan kannalta tarpeettoman paljastelun sijaan. Kekseliästä, jopa nerokasta kun kyse on kauhusta, ideaa ei mielestäni osattu ensimmäisessä osassa hyödyntää ja sen takia juoni jäi aika ohueksi ja kauhukin olemattomaksi.

 

Ensi vuonna ilmestyy Hostel II: Annan Eli Rothille vielä mahdollisuuden. Ainakin elokuvan esittelyn perusteella vaikuttaa siltä, että tällä kertaa on osattu hyödyntää jo ilmestyneen Hostellin nerokasta "liikeideaa", joka jäi valitettavan taka-alalle.

 

Plot Summary: Three girlfriends, while studying in Italy during the summer, find themselves lured into a deadly situation. They wind up in a demented underground torture club where wealthy businessmen pay good money to mutilate and eventually murder their victims. As they battle for their survival, they come to realize that they have become a part of a deeply rooted organization. The torture ring in Italy is only a fraction of a disturbing chain with locations all over the rest of the globe.

 

 

SAW III

 

Kidutusta on luvassa taas Sahan tiimoilta. Jostakin luin, että kolmosessa kuulemma keskitytään enemmän erilaisiin kidutuslaitteisiin ja niiden näyttämiseen kuin itse juoneen. Noh, eipä hutkita vielä. Tuomio annetaan vasta sitten, kun pätkä on katsottu.

 

282320.jpg