Heräsin aika myöhään pitämään Poets of the fallin musiikista. Bändistä olin kyllä kuullut paljonkin ennen sitä ja varmaan tietämättäni muutaman biisin radiostakin. En tosin tiennyt, mikä bändi oli kyseessä.

Varsinainen innostus syttyi, kun eräs ystäväni kertoi tuntevansa bändin laulajan. He ovat ihan olleet hyviä kavereita joskus. Sittemmin yhteydenpito on jäänyt vähemmälle, mutta edelleen he vaihtavat kuulumisia, kun tapaavat. Laulaja on kuulemma on todella mukava ja maanläheinen tyyppi.

Minulla on heidän eräs heidän vanha demonsa (nimellä Playground) ennen kuin heistä tuli Poets of the fall. Pidän siitä(kin) ihan mielettömästi! Miksi sitten vasta nyt haluan mainostaa Poetsia, josta varmaan jokainen on kuullut jo aikoja sitten?

Luin jostakin, että Poets of the fall on päässyt Sunrice Avenuen lämppäriksi heidän kiertueelleen. Siis täh!? Minusta Sunrice Avenuen tulisi olla se lämppäri.

Ehdottomasti Poets of the fallin musiikkin on tasokkaampaa aina sanoituksia, melodioita ja vokalistin ääntä lähtien (joka sivumennen sanoen on suorastaan uskomaton). Siispä ostin aikoinaan molemmat Poetsilta ilmestyneet levyt – haluan tukea suomalaista laadukasta musiikkia.

Tässä herkkupaloja Poetsilta:

Lift
Late Goodbye

Tunnustan, että minulla on henkilökohtainen syy olla pitämättä Sunrice Avenuesta. En viisti koko juttua paljastaa, mutta satuinpa tuntemaan kys. bändin laulajan aika monen vuoden ajan. Dorka jätkä. Voi toki olla muuttunut ihminen. Mutta jostain syystä en symppaa.