No näinpähän tämänkin vihdoin. Kylläpä olenkin odottanut tätä. Siis Saha III:a. Ei tarvinnut pettyä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

391299.jpg

 

Pelit jatkuvat samoissa sadistisissa merkeissä kuin aiemmissakin osissa. Tässä elokuvassa kuitenkin valotetaan hieman mennyttä. Se on olennainen osa juonta, joka onkin varsin mehukas. Siis tässä oikeasti on juoni. Sehän puuttuu nykyään aika monesta ns. kauhuelokuvasta tai -trilleristä, kun verellä ja lihalla mässääminen ajaa kaiken ohi. Ei sillä, etteikö tässäkin veri lentäisi, mutta se on osa juonta - ei itse juoni.

 

Pääpiru Jigsawhan kuoli Saha II:ssa. Vai kuoliko? Ehkei sittenkään? Vai kuoliko kuitenkin? Enpä kerrokaan, vaikka tuon tiedon saa kyllä helposti selville. Pelit kuitenkin jatkuvat ja tavallaan tässä pelataan kaksi peliä rinnan. Luonnollisesti pelinappulat eivät ole itse halukkaita peliä pelaamaan, mutta heillä ei ole paljon vaihtoehtoja.

 

Saha III on Sahoista raain. Ja samalla juonensa kannalta mielestäni paras, mikä on harvinaista. Yleensähän jatko-osat huononevat kerta toisensa jälkeen. Kakkonen olikin surkeampi kuin ykkönen, mutta tämä kolmonen menee kaiken edelle. Kaiken kaikkiaan tämä trilogia on ollut parasta kauhutrilleriviihdettä, mitä on aikoihin tehty.

 

Herkkähermoisten ei kannata tätä katsoa, sillä ajoittain elokuva pitää sisällään hyvinkin brutaaleja kohtauksia. Näemme myös aivoleikkauksen, mutta sitä en kerro kenelle se tehdään ja kuka sen tekee. Onko se vain osa sairasta peliä?

 

Selvää on, että nelonen on tulossa. Sitä jäänkin suurella mielenkiinnolla odottamaan.

 

Katso Sahan kotisivut.

 Sieltä voit halutessasi katsoa trailerin.Trailereita on tarjolla kolmea versiota.